Friday, April 28, 2006

Tips

Tip1: Eet geen (zure) appels nadat je floxapen hebt ingenomen
Tip 2: Drink geen koffie nadat je floxapen hebt ingenomen
Tip 3: Klok floxapen met een halve liter water weg
Tip 4: Ga niet in een kermisattractie (over de kop) nadat je je floxapen hebt ingenomen (nee, heb ik ook niet gedaan, maar voor het geval dat...)

Jeetje, wat ben ik misselijk zeg :S

4 comments:

Elly said...

Ha Judith,
ik heb jouw lognaam Vitamitje wel een aantal keren gezien bij de weblog van van irène. Nooit geweten dat jij het was. Ik ken je natuurlijk ook niet maar ik ken je ouders dus wel. Ik heb nu dus even je stukje over 'Terug op de werkvloer' gelezen en had het programma gezien. Ik vind grappig om te lzen dat je je eigen stem zo hees vond want toen ik jou hoorde praten, dacht ik: "Die heeft ook al zo'n lekker hesig CF-stemmetje." Ik heb dat zelf ook wel. Wat me ook nog opviel was de lekker optimistische uitspraak van de echte decaan in het programma dat "CF meestal niet goed afloopt". Nou, ik ben toch mooi al 47, hahaha! Vertel dat maar aan je decaan. Dank voor je bercihtje in mijn Gastenboek en heeel veeeel succes met je studie. Ik heb je bij mijn Favorieten gezet. Dag!!! Elly

Irèneke's wereld said...

Niet weg te kappen, die Floxapen! Brrr...

Tamara M. said...

Je moet gewoon uberhaupt niet in een kermisattractie gaan... *hint*

Ik heb nog nooit Floxapen gehad overigens! Mijn staphilococcen houden zich wel rustig... gelukkig maar dat kan ik er nl niet ook nog bij hebben!

sandy said...

Ja ik heb es op schiphol alle floxapen uitgekotst voor de bali van martinair...Ik had ze samen met een broodje filet american gegeten voordat we gingen inchecken naar mallorca...ook niet doen dus..haha Ben je wel gelijk van je misselijkheid af.

groeten van sandy