Monday, April 10, 2006

Daily Life

Ik zal ook nog een stukje wijden aan mezelf, weten jullie ook nog even hoe het gaat :). Vorige week had ik dus tentamenweek, waar ik erg hard voor (heb) (ge)leerd(e). Ik heb dan ook een tevreden gevoel, maar ik weet niet of ik alles gehaald heb. Dat zie ik vanzelf wel. Wat wel raar is, is dat we deze week en volgende week alweer moeten inschrijven voor herkansingen, maar we moeten wel eerst de cijfers terugkrijgen! Dat zou moeten betekenen dat de leraren dit keer n keertje snel gaan nakijken.... Zou wel prettig zijn :).
Nou, afgelopen donderdag eindelijk weer eens uit, sinds 2 maanden (de laatste keer was begin februari). Het was erg gezellig en ik bleef me ook goed voelen! Helemaal geen hoestbui(en) in de disco zelf en ook de nacht erna had ik er weinig last van. Dit vind ik erg prettig, want dat betekent dat ik het kan wagen misschien weer wat vaker uit te gaan (want dat BLIJFT leuk). Afgelopen zaterdag dan weer uit, Berry moest invallen bij een band => In Alle Staten. Dit was ook erg leuk om te zien, en te horen :).
De halve zondag ook nog bij Berry geweest, lekker in het park gewandeld enzo. En nu zit ik weer in Den Haag. Vanmiddag met de trein was nog een gedoe. Ik neem altijd de trein van kwart voor heel, zodat ik niet over hoef te stappen. Heb ik gewoon 2 keer moeten overstappen (dus kon ik niet slapen in de trein) omdat iemand zich bedacht had dat ie zich maar eens voor de trein ging gooien tussen Amersfoort en Utrecht....
En ik heb nog 2 keer gejogd! Afgelopen zaterdag en vandaag. Beide keren tien minuutjes rustig rennen en 5 minuutjes lopen. Gaat goed, ik hoop dat ik het wat verder kan uitbouwen :).

Achja, dat was dan weer mijn zeer rustige leventje afgelopen week....

3 comments:

Pasquale said...

Joggen is helemaal hip (H)

Anonymous said...

Ik kwam eigenlijk bij toeval op je blog. En ik heb een vraagje. Jij hebt aan de linkerkant een lijst met links staan, hoe doe je dat?

gr. Amy

Vitamitje said...

Als het goed is staan er voorbeeld links in je template