Monday, April 24, 2006

FOCUS


Nou, ik wil eerst even wat kwijt over het FOCUS project hoor. Dit was een project waaraan ik en mijn groepje de afgelopen 2 weken keihard moesten werken. Desondanks hebben wij het niet gehaald. En de redenen.... Niet te bevatten: Erg vaag, en voor mij zeker niet zo erge reden, om ons te laten zakken. Het enige wat we ook te horen hebben gekregen is dat het 'niet goed' was. Ja, wat was dan niet goed? Dat hebben we tot nog toe niet te horen gekregen... Omdat wij samen met nog een ander groepje als enigen dit project niet gehaald hadden (en de andere 19 groepjes wel...) moesten wij vandaag de coordinator 'contacten'. Helaas heeft dit 'contact' niet echt veel opgeleverd. Het enige wat we te horen kregen was: "You haave to have patient."
"We only know it since friday, so we couldn't discuss yet." "I don't know, I have to discuss it with the Committee first." "You have to have patient untill we discussed." "This has never happened before, we don't know what to do, we have to discuss first." En dat de HELE tijd door.... Elke keer als wij een vraag hadden, of iets opmerkten ("De oordelen van de jury vind ik toch wel tamelijk subjectief; aangezien wij commentaar hadden gekregen op wat punten, waar bij anderen niks over gezegd werd) kregen wij een van die zinnetjes terug. Het schoot dus NIET op, ze luisterde gewoon niet! Echt, daar kan ik ZO pissig om worden...

En verder heb ik sinds een week last van een klier links in mijn keel/ onder mijn kaak. Hij wordt steeds groter lijkt het. Eerst was het een knikkertje, nu is het een half ei, en het doet zeer, en ik heb er last van als ik mijn hoofd naar links draai, of naar beneden wil kijken. Dus morgen ga ik maar even de dokter bellen, want het is toch wel lastig, het zit alleen maar links, en ik wil gewoon even weten dat het niks ernstigs is en of ik er evt wat aan kan doen, zodat het sneller weg is. Want het is ECHT irritant.

Sorry, vandaag heb ik dus niet veel positiefs te melden... Ik heb namelijk ook nog de hele middag binnen op school moeten zitten, terwijl de zon buiten scheen... :( snik.

Kusje

PS: Het vrolijke nieuws voor vandaag: Ik heb al mijn tentamens gehaald afgelopen tentamenweek!! Dat vond ik toch maar even iets om trots op te zijn. Alleen heb ik mijn herkansing Business weer niet gehaald, maar volgende week heb ik een 3e kans. En nu ga ik echt KEI-en KEIHARD leren. En that's all I can do... :)
Passend plaatje van mn zusje gekregen:

3 comments:

Saar said...

vaag vaag vaag die school ;) hoop dat het snel duidelijk wordt.. en dat bobbeltje ook natuurlijk. Kben nou toch met je op msn maar toch... (a) daaaag kusssj

Irèneke's wereld said...

Ha rising CF star!

Goed optreden van je Judith! Leuk je weer eens te zien. :-)
Ik vond Mark daarentegen wat gehaast overkomen (tijdens de hele uitzending). Was dat 'in het echt' ook zo? Of kwam het doordat er wellicht te veel onderwerpen aan bod moesten komen in een te kort tijdsbestek?

En is je rustplekkie er gekomen?

Liefs,
Irène

Tamara M. said...

Viel mij ook op maar volgens mij is dat gewoon zijn manier van doen.. of vergis ik me nou heel erg? T lijkt mij iig een betere lijsttrekker dan Rita Verdonk!