Thursday, October 06, 2005

Van alles en nog wat

Zooow, vandaag weer eh interessante dingen beleefd... Ff denken. Vanochtend half 8 op, VROEG (vooral als je pas om 12 uur naar bed gaat :P) Enne, toen Duits gehad, Spaans gehad. Ohja tijden spaans ging er opeens een bij zoemen. Iedereen zo van he wie is dat. Lalala , Judith kijkt niets vermoedend rond, haalt snel dr mobiel uit dr zak en drukt op uitschakelen :P. Oeps, vergeten mobieltje uit te zetten haha. Maar nu weet iedereen wel wie ik ben... MAar degene die belde was Geke, (een huisgenoot van mij) en later belde haar vriend ook nog op, want wat was er gebeurd... Hij zat opgesloten in ons huis. Want, ik, ervanuitgaande dat ik altijd de laatste ben die weggaat (is ook altijd zo) had vrolijk de deur op slot gedaan. Niet wetend dat Geke's vriend er nog inzat. Weer een foutje :D Maar hij is er uiteindelijk wel uitgekomen, langs de achterdeur over t muurtje....ofzo... Achja, kan gebeuren, moeten ze maar zeggen hoor :P
Enne, toen op school, ja tijdens Nederlands viel ik bijna in slaap, ik was ook zoooo moe (te laat naar bed...) en daarna heb ik een studentenbox opgehaald :D Krijg je gratis als student, als die mensen van studentenbox op jouw school staan en je vult een papiertje in, dan kan je dat ophalen. Nou dat heb ik dus ook gedaan enne daar zit dan een deo in, en een sprits, en doritoschipjes en boontjes en soep ed, erg leuk :)
Nou enne, toen ging ik vanavond maar even naar de stad, samen met Jonas (de jongen van badminton, stagiaire in het Leyenburgzkh op cf-afdeling, ja die ja, van Marcia haha) even gezellg. Heb n truitje gekocht, een soortgelijke als die mn moeder vorig jaar vrolijk in de groene was had gedaan (lees: het was zwart met witte kraag ed... je weet wat er dan gebeurt...) en nog n hoesje voor mn rijbewijs.
En nu zit ik alweer veels te lang achter de computer, dus ik ga naar bed, want k moet morgen weer om 7 uur op... slaaaaap
Gelukkig wel om 12 uur weer vrij :)
Doei! Liefs, Judith

2 comments:

Tamara M. said...

Jammer dat ze die studentenboxen niet op iedereen school uitdelen! Nijmegen kan er ook wel wat gebruiken en ik ken nog wel meer studentensteden.. Jammer dat ze t zo beperkt houden! Maare niet meer die vriend van Geke op sluiten he Juud, ik weet dat je m graag voor jezelf wilt:P Maar dit is toch rigoreus:D Tot straks!

Bob said...

Haha die studentbox, vorige week opgehaald in de hal op mijn faculteit in Amsterdam:) Die Doritootjes zijn lekker:) Geen dank voor de Floxapen tip, ik hoopt dat het je nog een tijdje bij Van de Graaf weg uit het ziekenhuis houdt! En inderdaad leuk, al die verspreide afspraken... Vooral de vel wachttijden daarbij zijn zo gezellig.

Goed weekend, Bob.