Wednesday, October 12, 2005

Creon

Afgelopen zondag/zaterdag zaten we aan tafel en mijn zusje had ontdekt hoe de bijsluiter van de creon los ging (he dat wist ik zelf nog niet eens :P) en ging deze zitten voorlezen. Toch wel interessant om te horen. 'Bewaar het op een donkere plaats, op kamertemperatuur' Hm, laat ie bij mij nou altijd voor het raam staan, nee da's geen donkere plaats, misschien snachts.
Bijwerkingen van de creon: Buikpijn en diarree... He waarvoor krijg ik die creon nou, om ervoor te zorgen dat ik geen buikpijn en diarree krijg.... toch?
Beetje vreemd vond ik het wel, dus ik dacht laat ik het op internet zetten. Niet dat ik erg veel last van de bijwerkingen heb, t'is meer dat als ik de creon vergeet dat ik dan buikpijn krijg ;) Opzich wel logisch. Nou, ik heb vandaag n dagje vrij, dus ik ga hard aan mijn huiswerk werken weer :)
Doei! Liefs, Judith
Ps: Ohja heb ik al verteld dat ik me beter voel dan vorige week, Ja dat heb ik gedaan. Dus vandaag met een gerust hart de dokter bellen :).

2 comments:

Marjolein said...

Ik ben ook niet heel erg blij met de creon :-S Ik heb het nog maar net iets langer dan een week dus msischien is het nog even wennen. Want het gaat al wel beter dan de eerste dagen.
Ik hoop dat het bij jou ook snel beter gaat :-)

Irèneke's wereld said...

Ha Juudje,

Sinds half mei ben ik - ok noodgedwongen - overgestapt van Pancrease op Creon. De eerste week was niet leuk. Buikpijn, vetdiarree, je kent het wel. Toen is de dosering omhoog gegaan (1 Creon voor 1 Pancrease) en sindsdien gaat het perfect.
Komt goed!

Liefs,
Irène