Friday, February 16, 2007

...Laatste daagjes...

Nou, ik ben vandaag al de hele dag bezig met inpakken, en ik heb net het gedeelte 'medicijnen' afgesloten. Dit zitten erin, gezellig bij elkaar gepakt, aantal doosjes verminderd (wat een ruimteverspilling :) en nu ga ik zo verder met het gedeelte ''kleding en overige zaken die ik belangrijk vind om bij me te hebben in Griekenland".

Ik heb een extra koffer helemaal volgepakt met antibiotica (colistine, Flucoxaciline en zythromax). Ik wil niet ziek worden in Griekenland.

Ohja, en we* hebben de bevestiging gekregen dat er een kamer voor ons is! De nummers van de kamers zijn 26,27 en 28 voor hen, en 22 voor mij. Die zal wel meer richting de begane grond zitten ofzo, aangezien ik daar om gevraagd heb. Het adres zal ik op de site zetten zodra ik in Griekenland ben aangekomen. Het schijnt dat het internetten daar maar 1 euro per uur is. Is nog eens te doen, niet?

Nog maar 2,5 nacht**....

*Mieke, Marielle en Levinia
**De laatste nacht, die van zondag op maandag, is niet echt een nacht, aangezien ik om 4 uur 's nachts op het vliegveld (Duesseldorf) moet inchecken, omdat dat (stomme) vliegtuig om tien voor 6 a.m. vertrekt....

1 comment:

Fred said...

Hoi Judith,

hoop dat je gezien hebt dat de links zijn aangepast!

Heel veel succes en plezier alvast! hoop veel leuke berichten tegen te komen op je site en op ons gastenboek!

Groeten Fred.