Wednesday, April 23, 2008

Tussendoortje

De verhalen die ik nu opschrijf probeer ik mij zo goed mogelijk te herinneren. Heb ik dan geen aantekeningen bijgehouden? Dat wel, maar helaas is mijn tas in de eennalaatste week verdwenen. Gestolen, of laten liggen, of iets anders. Dat weten we niet. Gelukkig had ik net een paar dagen van te voren mijn paspoort en geld eruit gehaald, dus dat ben ik niet kwijt. Wat er echter wel in zat was mijn boekje met aantekeningen van dingen die ik niet wilde vergeten. Ook de afstanden die we hadden gereden en de hoeveelheid benzine getankt had ik daarin opgeschreven. Erg jammer, maar niks aan te doen. Ik moet het dus nu hebben van mijn uitermate goede brein (Kuch) en de foto's.

Verder zaten uiteraard mijn belangrijke medicijnen er in, zoals mijn insuline en inhalator. Gelukkig zaten we net toevallig bij een ziekenhuis, waar ik nieuwe pennen en meter heb gekregen en nieuwe recepten. Ze waren allemaal erg aardig (apotheker, dokter en ziekenhuismedewerkers) dus dat was wel weer erg prettig. Daardoor hadden we niet al te veel vertraging. We waren immers weer op weg naar het noorden, 1 week voor ik zou vertrekken.

Het meest jammere vind ik dat ik mijn ring en horloge, beide van Gerben gekregen, ook kwijt ben. Maar zoals ik al eerder zei: Niks aan te doen. Alles komt uiteindelijk wel weer goed :).

Even iets heel anders, voor de IT-ers onder jullie:
Als ik foto's upload, doe ik dat altijd in het kleinste formaat. Als ik dan vervolgens op mijn blog probeer om die foto's te openen (zodat ze groot in een ander scherm verschijnen), gebeurt dat bij lang niet allemaal. Iemand die weet hoe dat komt? Ik hoor het graag!!

Morgen week 2!

2 comments:

Kim said...

Wat een mooi land zeg! Echt ook zo leuk om te lezen hoeveel jullie gedaan hebben. {ook zonder te weten hoeveel bezine jullie getankt hebben ;)} Kan niet wachten op week 2..
xx

Marlies Mulder said...

Hee Judith,
Leuk hoor zo'n verslag! Ziet er allemaal heel goed uit en moet erg fijn zijn geweest om Gerben weer gezien te hebben. Hoe is het om weer terug te zijn? Nou, ik zal de rest van je verhalen ook lezen, ben benieuwd (en is een erg goede SOG :))
xx Marlies