Monday, March 24, 2008

Wiehoewiehoe humhum lalala

Nou, dit soort geluiden waren wij vanochtend aan het maken. We zijn momenteel namelijk in Kaikoura en dat is hier DE plek om met dolfijnen te gaan zwemmen.

Kwart over 5 ons bed uit en om 6 uur waren we met slaperige oogjes onze wetsuits aan het aantrekken, naar een inleidend filmpje te kijken, om vervolgens even na zonsopgang in het water te springen.

Het was echt zo ontzetten super gaaf!! Deze dolfijnen zijn namelijk wild, dus je kan niet zorgen dat ze ook daadwerkelijk bij je komen zwemmen. De grootste kans dat ze dat doen is door rare geluiden te maken en capriolen uit te halen. Ik heb ook een wedstrijdje rondjes zwemmen gedaan, maar helaas: Ik heb verloren ;-).

Maar het was erg ongelooflijk super gaaf!! Had ik dat al gezegd?

Foto's en filmpjes later!

3 comments:

Jannie said...

Aaahh echt leuk hoor! Je hebt nu al zoveel leuke dingen gedaan! :) Ben benieuwd wat er allemaal nog gaat komen! Veel plezier! En geniet van de zon!! Wij hebben hier inderdaad een witte pasen... Of nou ja 's ochtends in ieder geval!

Hans said...

Moet voor jou ook niet moeilijk zijn geweest om rare geluiden te maken. Moet een fantastische belevenis zijn geweest een dolfijn in de buurt. Wij hebben in Dingle(Ierland) er eens een een tijdje naast de boot gehad. Verder vinden we het wel heel erg gaaf je belevenissen in Nieuw Zeeland zo van dag tot dag te kunnen volgen, zie je maar waar een weblog en CFcafe ( zo zie ik elke keer als er weer een nieuw bericht is)goed voor zijn.
Veel plezier jullie beiden op jullie ondekkingstocht,
Hans en Julia

Kim said...

Aaaah zo leuk!! Ik ben stiekem een beetje jaloers!! :p