Thursday, March 02, 2006

Maart roert z'n staart

Althans, bij iedereen die ik spreek dan. In Den Haag uiteraard niet. Hier schijnt vandaag het zonnetje volop (weer) en van sneeuw geen sprake! Of ik daar nou heel erg blij mee moet zijn... zo is er niet veel winterpret natuurlijk. Had ik toch in Deventer moeten blijven deze vakantie. Daar schijnt weer erg veel sneeuw te liggen.
Gisteravond probeerde het in Den Haag ook wel te sneeuwen, maar tevergeefs. De enige plek waar de vlokjes bleven liggen was op de auto's. Verder werd het alleen maar NAT. En vanzelfsprekend was het dan ook KOUD want anders kan ik er geen sneeuw vallen. Maar kou is niet leuk zonder sneeuw. Zoals vandaag is het ook weer goed, een zonnetje, beetje kou. Maar liever heb ik toch het zonnetje en dat het dan ook 25 graden is ofzo. Dan ben ik tenminste niet verkouden, wat ik weer vanaf dinsdag ben. Het is minder erg dan in december/januari, dus ik kom er nu zonder kuur wel weer bovenop. Maar je wordt er wel MOE van. En moeheid is weer slecht voor je schoolprestaties.

En ik wilde mijn mooie rode was op de foto zetten. Mijn eigen rode was :P ik stond er verbaasd van hoeveel roze en rode (en een beetje oranje) kleren ik eigenlijk heb. Een vrolijke boel. Jammer dat mijn camera kapot is...

Een erg nutteloze blog vandaag, dat merken jullie wel. Maar er gebeurt dan ook niet echt veel in mijn vakantie momenteel.
Ohja morgenavond is het concert van mijn orkest heh! Wel komen ;)
Liefs

3 comments:

Tamara M. said...

Kom maar in t ziekenhuis spelen met zn allen:P
-x- Tamara

Anonymous said...

ik ben juist blij dat het nooit sneeuwt hier hahaha ik haat sneeuw.. het is alleen leuk op wintersport. Maar ja ik zat in Madrid dus had de sneeuw je best gegund! (ook hier)

xxPasquale

Bob said...

Beetje laat, maar die anti rook petitie voor horeca iss ondertekend:) Ik houd van sneeuw trwns, behlalve als je op zondagochtend om half 8 op de fiets zit en midden in een sneeuw/hagelstorm zit zoals ik gisteren op weg naar de trein om naar Thialf te gaan...

Bob.