Saturday, March 11, 2006

Stress stress

Nouja, heel erg stressen valt wel mee, maar ik heb de laatste week wel erg vaak hoofdpijn. Ook slaap ik erg slecht, vanwege alle dingen die door mijn hoofd malen en die ik nog moet doen. De winter helpt natuurlijk ook niet mee, want ik blijf het restje verkoudheid houden. Oftewel: de zon moet gewoon gaan schijnen! Dan komt alles goed :).
Ik heb net vandaag de hele dag aan mijn 'peer review essay' zitten werken. Ik dacht: 600 woorden, dat haal ik nooit. Maar nu ben ik klaar (ook al had ik nog meer willen schrijven en ik zit gewoon over de 600 woorden heen! Zo zie je maar hoe makkelijk dat gaat.... Te makkelijk eigenlijk.
Enne verder moet ik aanstaande maandag mijn outline van de presentatie al opsturen (uiterlijk) in plaats van vrijdag (uiterlijk). Dit is gewoon 5 dagen verschil, dan raakt mijn planning van in de war en mijn lichaam ook.
Verder slaap ik dus niet echt bijster goed, omdat ik de laatste 2weken weer benauwder aan het worden ben (wat ik natuurlijk niet goed vind) en ik lig ook snachts nog steeds te hoesten. Als je dan al minder slaapt door alle gedachten die je hebt, en je moet ook nog hoesten snachts, waardoor je meer energie verbruikt dus je eigenlijk NOG langer moet slapen dan normaal... dat werkt niet.
Ook heb ik de laatste dagen wat gsprekken gehad met vriendinnen, over het feit dus dat ik alweer benauwder ben en dat ik het me eignelijk niet kan voorstellen hoe het is om nog benauwder te zijn (ik kan me niet voorstellen dat dat kan, maar het kan natuurlijk wel, zoals ik veel om me heen zie).

Maar nu nog even iets leuks! Mijn ouders en ik hebben zitten kijken naar huisjes in Den Haag, en er zitten een paar hele mooie tussen. Voor de niet-ingewijden: Ik studeer in Den Haag, en mijn vader werkt in Den Haag. Hij heeft wel eens vergaderingen savonds en moet dan in Den Haag blijven. Nu huurt hij wel een huis van vrienden van ons, maar die komen in juni terug en dan moet mijn vader iets anders hebben. Verder vind ik het zelf eigenlijk ook wel lekker om een eigen plekje (keuken/douche) te hebben, zodat ik zelf verantwoordelijk ben als het vies is. Maar het lijkt erop dat dit plan steeds meer werkelijkheid gaat worden en gisteravond hebben we 2 mooie huisjes gezien. Als iemand nog iets anders moois weet!? Kom maar ermee....

Verder heb ik gister mijn herkansing gehad en ik moet zeggen, die ging best wel goed. Maar dat komt natuurlijk omdat ik ook beter geleerd had. Of eigenlijk snapte ik het beter dan de vorige keer, informatie moet altijd gewoon even bezinken bij mij.

Nou, ik ga er zo vandoor, naar mijn vriend :). Lekker even relaxen.

Liefs, Judith

1 comment:

Cath said...

:). Thanks voor dat fijne gesprek! Je bent een lieverd. En ik kom langs!! That's a promise :).
Liefs, Cath