Tuesday, August 29, 2006

Er was eens...

...een meisje die samen met haar vriend naar het ABC was gegaan. Na een tijdje daar rondgebanjerd te hebben, verscheidene boeken bekeken te hebben, heel lang getwijfeld welke ze znou zou kopen, en of ze er 1, 2, of 3 zou kopen (het werden er 2), besloten ze naar huis te gaan. Maar nadat er 1 blik naar buiten was geworpen, werd dit idee wat lastig, want.... het regende PIJPESTELEN. Echt heel hard dus, en het meisje had geen regenjas mee. Haar vriend wel, die was slim geweest (ofzo). Na een tijdje twijfelen besloot het meisje dan toch maar hard naar huis te fietsen, want ze moest over een uurtje weer weg, naar orkest. Maar toen bleek dat haar vriend iets had bedacht. Hij had een vuilniszak aan de verkoopster gevraagd. Deze eenmaal gekregen, knipte hij er 3 gaten in: voor het hoofd en de armen. Maar toen kwam ergste/leukste/grappigste/opvallendste(?). De verkoopster had bedacht dat we wel een vuilniszak mochten, maar we moesten natuurlijk wel een beetje reclame maken. Dus werd er uit een andere plastic zak het logo + de naam van het ABC geknipt en op de vuilniszak geplakt. Het meisje liet ze maar begaan, want tja, die wilde toch wel zo droog mogelijk thuiskomen. Na dit plak en knutselwerk moesten er natuurlijk ook foto's worden gemaakt. Hier het resultaat van een uurtje naar de boekenwinkel gaan en droog thuis willen komen (het was wel leuk hoor ;-) ):

3 comments:

Suzanne said...

En toen het meisje uiteindelijk de vuilniszak over haar hoofd kon trekken, na al het geknutsel, bleek het buiten droog te zijn?

Tamara M. said...

Zoiets ja hahaha, nah ik vind het wel grappig hoor., Zoiets hebben wij ook op de camping gedaan toen het regende, gewoon grote vuilniszak gepakt, best grappig:) Maar die reclame van jou is nog mooier, en grappig dat die verkoopster ook zo lekker meehielp:D

Ik moet echt weer eens wat gaan schrijven... ben er te lui voor *prut*

xxx Tamara

Pim said...

HAHA, leuk hoor :)