Thursday, May 11, 2006

Blogje hier, blogje daar

Ik kan beginnen met 'het is toch al weer een week geleden dat ik wat heb geschreven', maar dat doe ik niet. Want eigenlijk is een week schrijven helemaal niet zo lang. Zoals je ziet vliegt die tijd voorbij en heb ik niet zoveel tijd om te schrijven. Ik had natuurlijk eerder KUNNEN schrijven, maar het feit blijft dat er nooit zoveel boeiends gebeurt als je vakantie hebt met veel zon...
Waar ik niet van kon genieten zoals ik wilde, want ik heb best veel in de trein gezeten, vrienden opzoeken enzo. Was ook erg gezellig trouwens. Nou, afgelopen vrijdag en zaterdag hadden we repetitieweekend van het orkest. Dat was trouwens erg gezellig, en voor mijn idee voor herhaling vatbaar :). Die zondag had ik een verjaardag van Cath, een hele goeie vriendin. Tamara en ik hebben een foto van ons samen gemaakt en in n mooi lijstje gestopt.


Afgelopen maandag moest ik dan helaas weer gewoon naar school. Maandagavond had ik orkest. 'S avonds ben ik nog wat gaan drinken met wat mensen die ik ken van salsadansen. Dinsdagavond zat ik in het groepje dat mee ging spelen met de Kersentuin, net zoals woensdag avond trouwens. Dinsdagavond erna gesalsadanst en woensdag daarna volleybal. Zoals je ziet een druk leven ;). Vandaar dat ik geen tijd had om te schrijven. Af en toe moet een mens socializen.
En nu moet ik straks weer naar school. Ik heb vandaag een meeloper, die komt proefstuderen aan de HEBO. Es kijken hoe enthousiast ik haar kan krijgen.

En om nog even te hebben over sommige reacties van mensen: In het tv-programma Terug op de werkvloer, had ik gezegd dat ik volgend jaar graag naar Londen, Barcelona of Berlijn wilde om 5 maanden te studeren. Afgelopen maandag moesten we het formuliertje inleveren, en daar staat bij mij op nummer 1 Griekenland. Waarom zo een plotselinge omslag zal je nu denken? Nou, het feit is dat in januari (toen die uitzending werd gemaakt) ik nog geen idee had waar je heen kon met welke specialisatie. Eind april hebben we hier informatie over gekregen, en het blijkt dat ik helemaal niet naar Barcelona of Berlijn kan met mijn specialisatie! Londen had nog wel gekund, maar bij nader inzien vind ik dat toc hte smoggig, en het zit vaak al snel vol. Vandaar mijn keus voor Griekenland. Mijn 2e keus is trouwens Oostenrijk.
Benieuwd wat het wordt...

No comments: