Monday, May 15, 2006

BBQ

Afgelopen week was het natuurlijk heerlijk weer. Daarom besloten mijn huisgenoten en ik afgelopen vrijdag te gaan bbqen. Het was wel zo dat 1 ervan pas heel laat thuis was, zodat we pas om 7 uur naar de winkel gingen en om half 8 begonnen met voorbereiden. Het was erg lekker allemaal. Zij aten natuurlijk vlees, voor mezelf had ik spiesjes gemaakt met groenteballetjes, mozarella en tomaat. Erg geslaagd, ik raad het iedereen aan. (Behalve dan misschien de mozarella, die kan je beter vervangen door de feta, dat smelt niet.
Die zaterdag had ik met Yvonne afgesproken en hebben we 3 uurtjes door Den Haag geshopt. Misschien is het voor sommige mensen kort, maar voor mij is 3 uur best lang. 1: Omdat ik het nut van heel erg lang shoppen niet inzie en 2: omdat ik dan toch wel moe ben (en dit keer n hypo kreeg). Maar ik heb hele mooie schoenen gekocht, voor salsa en n hoedje en oranje oorbellen voor het WK. Jammer dat mijn digi cam het niet meer doet, anders had ik foto's kunnen laten zien, ik ben er namelijk erg blij mee.
De rest van de zaterdag heb ik nog de workshops gevolgd van de NCFS-dag. Aangezien het voor CF-ers nu lastig is om bij elkaar te komen ivm besmettingsgevaar en het daarop volgende segregatiebeleid, hadden ze dit jaar 'live'-uizendingen. Daarvan heb ik de 1e half gezien, de 2e ook half en de derde helemaal. Was erg leuk en heel inventief!! Ook leuk dat alles het zo goed deed.
's Avonds ben ik met Jonathan (van orkest) naar de bioscoop gegaan: Tristan en Isolde. Dit was een erg mooie film om te zien, althans, heel interessant. Er was wel heelveel gevecht en dan ook 'erger' dan in sommige andere films, daar wordt het geloof ik nog wel eens mooier gemaakt. En het verhaal was niet volledig gevolgd. Maar verder zeker de moeite waard om te kijken!

Zondag hadden we met orkest een extra uitvoering van de Zauberflote, in Park Arendsdorp. Was het 's ochtends nog bewolkt, rondstreeks het moment dat wij gingen spelen werd de lucht stralend blauw en is hij dat de rest van de middag ook gebleven. Perfect weer om te luisteren dus, een goed orkest ;) en een prachtig park. Ik heb samen met Jonathan en Dymphi (mijn huisgenote) nog de rest van de optredens gezien, maar ik vond ons orkest toch wel het beste!

En 's avonds ben ik gaan salsadansen met het groepje waarmee ik me ook voor salsa heb opgegeven, van 10 tot 1 in Havana. Dat was ook erg leuk om te doen, lekker bewegen. De nacht erna heb ik ook helemaal niet hoeven hoesten, terwijl de nachten ervoor dit veel erger was. Nu vraag ik me af: geluk, het dansen of dat ene wijntje? Ik weet het niet, maar het was wel lekker weer eens goed door te slapen. Nu had ik ook gewoon genoeg aan 7 uur, terwijl met hoesten ik na 9 uur nog steeds erg moe ben.

En vanavond ga ik met mijn vader huizen kijken in Den Haag!! We zullen zien wat eruit komt. Ik laat het jullie weten!

Zoals ze in Cuba zeggen: hasta la vista

4 comments:

Saar said...

Klinkt hartstikke gaaf wat je allemaal hebt gedaan!! En lekker nachtje zonder hoestn voor je idd. Hopen dat r nu maar ff meer van dat soort komen he :) kusje saar

Bob said...

Ik had dit soort dingen dat je ineens niet hoefde te hoesten ook wel eens, en dat was altijd tijdens of net na heel leuke dingen. Heb dit ook van andere cf'ers gehoord. Kan zelf maar 1 verklaring vinden, en dat is adrenaline. Was zo bezig met dingen doen en lol maken, dat is dan gewoon even mn cf niet voelde. Dus ik zou zeggen: dans vaker de salsa!

Peter said...

Salsa dansen..hehe you go girl!

Dansen is super leuk, stijldansen dat is. Ik ga ook weer dansen aankomende september.

cheers,
Peter

Pasquale said...

Ik ben benieuwd naar je schoenen! En anders laat je het winkelen toch voortaan aan mij over ;)

En huizen kijken in Den Haag?? Dat klinkt cool!

Succes bij je zusje vanmiddag
xxPas