Wednesday, July 19, 2006

Veel gebeurd

En zo is er weer een week voorbij. Nadat ik vorige week weer een blog had geschreven, was ik van plan nog een stuk of 3 blogs te schrijven afgelopen week, maar dat kwam er niet van. De 1e blog moest over mijn Propedeuse-uitreiking gaan, vorige week donderdag. De uitreiking was mooi, best wel een ceremonie eromheen, met een paar toespraken en een soort goochelaar, maar dan wat ingewikkelder, niet met de 'algemene' trucs, en hij praatte constant, met 'levenslessen' erin enzo. Daarna kreeg iedereen zijn Propedeuse-certificaat en een roos :).
Mijn ouders en zusje waren erbij aanwezig, en hebben ook veel foto's gemaakt. Ik sta alleen wat moe op de foto's, omdat ik net voor ik naar de uitreiking te horen kreeg dat ieman was overleden.

Pascale stond al 142 dagen (heel lang) op de High Urgent lijst, en had al eerder een oproep gekregen. Deze longen werden uiteindelijk niet geschikt bevonden, maar ruim een week later (vorige week woensdag dus) kreeg zij een tweede oproep. De longen werden getransplanteerd, maar kort na de transplantatie hield haar hart ermee op. Erg verdrietig allemaal.

Verder zou ik het daaropvolgende weekend CF-Beachdance hebben, waarover daarna een heel leuk verslag hierop had moeten staan. Echter, mijn lichaam besloot om van de donderdag op vrijdag nacht een duizeligheidsaanval te krijgen. Deze aanvallen had ik vroeger vrij vaak, maar de afgelopen 3 jaar had het zich niet voorgedaan. Until now....
Dus de daaropvolgende 2 nachten ook: duizelig, duizelig, duizelig en misselijk (maar dat was vooral de eerste nacht). Vooral de laatste nacht was ik erg duizelig. Maar dat was dan ook de laatste nacht, en precies zondag werd ik weer beter, precies na het CFBD... Goeie timing...

Erg jammer allemaal, maar gelukkig kwam zondagavond Gerben weer terug, en maandag hebben we dan ook de hele dag doorgebracht met zijn tweetjes. Nu zit hij op de zeilboot met een vriend, en ik zie hem zaterdag weer, en gaan wij een week zeilen! I'm looking forward :)

1 comment:

Pim said...

gelukkig gaat het nu weer beter :)