Wednesday, June 14, 2006

Poepoe


Het is zolang geleden dat ik gepost heb, dat mijn computer mijn Log-in name + wachtwoord alweer vergeten was. Het probleem is dat ik die zelf ook altijd vergeet, en hem daarom maar op automatisch inloggen zet, dan komt het over het algemeen goed. Maar dan moet ik wel vaker dan 1 keer per 2 weken posten uiteraard ;).
Ik was eigenlijk van plan naar bed te gaan, maar bedacht me dat ik mijn oren nog wel even van de overtollige inhoud kon ontdoen, dus nu zit ik met 2 watjes in mijn oren te wchten tot dat spul zacht is geworden met behulp van een of ander middeltje... Vies, dat wel, maar ja moet ook gebeuren heh.
De reden dat ik trouwens niet gepost heb, is omdat ik deze week tentamenweek heb (wat betekent HARD leren) en vorige week hadden we voor de verandering eens GEEN week vrij. Oftewel, toen was ik heel druk (beginnen met leren, 2 presentaties, written assignment, je kent het wel). Vandaar dat ik ff geen zin/energie enzo had mijn blog bij te houden.
Maar het einde is in zicht! Morgen heb ik nog 3 tentamens (spaans, communication en mondeling spaans), dan maandag nog een presentatie (wat wel belangrijk is, maar niet al te moeilijk) en volgende week woensdag nog een tentamen (welke ik eigenlijk vandaag zou hebben, maar verzet is vanwege onvoorziene omstandigheden). Ohja, en ik moet mijn portfolio voor Engels nog even netjes en af maken en aanstaande maandag inleveren.
Maar dan heb ik ook ECHT vakantie. Hopen dat ik dit keer ook al mijn tentamens in 1 keer gehaald heb, dan heb ik geen herkansinsweek EN heb ik mijn P in 1 jaar gehaald. Helpt iedereen mee hopen en duimen?

Voy a cama, buenos noches, que descanses y muchos besos de mi.

2 comments:

hoornspelend belgisch jonathanneke said...

*DUIM*+*HOOP* X 10.396.421
(= bevolking van België, die ik bij deze eventjes vertegenwoordig)

Marjolein said...

Ik duim en hoop met je mee! Dat je het in één keer haalt en heerlijk aan een welverdiende vakantie kan beginnen.

xxx