Sunday, November 06, 2005

Weekend

Nou, afgelopen weekend heb ik eignelijk niet echt veel meegemaakt (zoals altijd). Vrijdag was ik al de hele dag thuis, want ik was donderdag al naar huis gegaan. Tamara en ik hebben ook muffins gemaakt vrijdag, en ze waren echt overheerlijk :). Zaterdag ben ik maar weer es naar de kapper geweest, want dat was ook wel es nodig. T'is nu weer n centimeter of 5 korter en meer in lagen, dus het 'hangt' niet meer zo, maar krult weer meer, de permanent komt wat terug (maar die wordt er op deze manier wel langzamerhand uitgeknipt. Maar het staat in ieder geval erg leuk weer :) (vind ik)
Smiddags ging ik trouwens met mijn vriend naar de stad, want ik ging hem even helpen met zijn kledingstijl :P Ik vond dat hij er af en toe niet echt ...eh.. charmant bijloopt. Dus een paar mooie dingen gekocht (bloes, blouse, blouze ... hoe schrijf je het.. een pullover en een zwarte broek voor zijn dansles. Ik heb zelf ook een winterjas gekocht en n paar schoenen. Die schoenen waren trouwens maar tien euro :D Ik kon ze niet laten liggen...
Enne, savonds bij mijn vriend gegeten, en nog later op de avond, of eigenlijk snachts :) wezen magicbowlen met een Tamara, haar ex :P (een goeie vriend van mij overigens, door mij had ze hem leren kennen :P) en een heleboel van zijn vrienden. Het was erg gezellig :D maar omdat ik de bob was (Tamara haal je rijbewijs verdorie! Jij drinkt toch nooit alcohol :P) bleef hetm aar bij spa rood en liptonice. En daardoor werd ik de tweede ronde toch maar mooi 2e (of ik ben gewoon goed ik weet het niet haha :P).
En vandaag weer heeerlijk uitgerust, niks gedaan, videootje gekeken, gelezen, muziek gemaakt. Ohja en ik ha dtegen mijn ouders gezegd dat ik savonds zou koken want ik had een heerlijk recept :) => Risotto met broccoli (ik weet niet hoe ik een korte link kan geven... moet ik nog uitkomen) En in plaats van al die groenten heb ik alleen maar broccoli gebruikt
Uiteraard was het heerlijk :) En ja het is een vegetarisch recept van origine, maar je kan er natuurlijk heeeel erg mee varieren :). Maar ja ik ben vergetarier dus gooi er geen vlees en als het niet hoeft ook geen vis doorheen.
En dat was mijn weekend weer. Morgen weer naar Den Haag, 'self study week'. Maar ik denk dat ik de tijd maar eens gebruik om mijn kamer goed in te richten :).
Liefs, Judith

2 comments:

Tamara M. said...

Rijbewijs? Neeuuu nouja wel leuk natuurlijk maar zo kan ik lekker nog ff drinken haha alleen met bowlen ga ik niet drinken want ik gooi toch al zo scheef als een banaan...

Bob said...

Judith, een korte link plaats je als volgt:

Je selecteert de tekst waaronder je de link wil plakken. Dan klik je op het wereldbolletje met soort van brilletje boven in tekst invoerscherm van je stukjes. Dan krijg je een extra venstertje met een adresbalk. Daar plak je de url in die je wil linken. Op ok klikken en klaar ben je.

Succes er mee en een goed weekend,

Bob.