Monday, June 09, 2008

Over alles en niets

Spraytijd is meestal ook de beste tijd om te bloggen voor mij. Ook al kan ik tegenwoordig met mijn prachtige draagbare eflow-op-batterijen het hele huis doorbanjeren en zelfs brood klaarmaken, ik zit toch liever achter de computer. Want eigenlijk moet ik het cupje (waar de medicijnvloeistof in zit) met 1 hand vasthouden, omdat hij anders nog wel eens gaat lekken. Brood smeren gaat nietzo prettig met 1 hand en paperbacks lezen ook niet. Typen daarentegen is prima te doen, aangezien ik (normaal gesproken) met 10 vingers typ. Nu moet ik het met 5 doen, maar dat gaat nog steeds aardig snel.

Deze avond was ik eigenlijk van plan Nederland-Italie te kijken, maar ik heb uiteindelijk alleen (de herhaling van) het 2e en 3e doelpunt gezien. Wat ik daarentegen wél gedaan heb is het schoonmaken van mijn computer. Wat stonden er veel nutteloze bestanden op! Alles verwijderd waarvan ik wist dat het geen negatieve gevolgen voor mijn gebruik van de computer zou hebben en een nieuwe anti-virus scanner geinstalleerd. De vorige had namelijk besloten dat mijn gratis proeftijd op was en stopte ermee.
Tsja, en mijn computer zonder anti-virusinstallatie zou waarschijnlijk in no-time dood zijn. Dus heb ik hulp ingeroepen van iemand die meer verstand heeft van dat soort dingen dan ik (niet moeilijk) en hij heeft me een link gegeven. Tot nu toe werkt het prima! De pop-ups zijn al de hele avond niet meer terug gekomen.
Daarna heb ik mijn computer gefragmenteerd en opnieuw opgestart. Voor het eerst in maanden ging het snel en werd mijn scherm niet een paar keer zwart voordat hij het eindelijk goed deed. Erg fijn dus.

Verder hebik vandaag van mijn rust genoten. Vanochtend laat opgestaan en traag alle ochtendrituelen afgewerkt. 's Middags hobo-les en een tukje in de zon. Nog een paar hoofdstukken uit de module gelezen die ik voor woensdag moet kennen (tentamen!) en toen was de dag eigenlijk al weer zo goed als voorbij.

Ik heb me voorgenomen om morgen een wat meer productieve dag te laten zijn. Dus ga ik nu slapen. Welterusten!

1 comment:

Marre said...

Hello thank you, i hope it going to be the last eye surgery i must do if i deside to do it.but we will see. Do you following the football european champoån? i do follow that and it look both good for Sweden and Holland. i hope you doing well-
Have you any plans for the summer?
hugs marie