Thursday, June 05, 2008

Nog 5 minuten 5 juni

Vijf juni is een goeie dag. Elf jaar geleden verhuisten mijn ouders naar het huis, waar ze momenteel nog steeds wonen. Daar kreeg ik mijn eigen kamer, zonder die met Tamara te hoeven delen. Niet dat ik iets tegen haar heb natuurlijk, maar een eigen kamer is op een gegeven moment wel prettig.

Maar dat is natuurlijk niet het beste. Negen jaar nadat we op 5 juni verhuisd waren, kreeg ik wat met mijn allerliefste Gerben. Een kort rekensommetje leert dat dat vandaag precies 2 jaar geleden is. En daar moet natuurlijk een kort blogje aan gewijd worden.

Wat wel jammer is, is dat het we ons samenzijn voor de 2e keer niet kunnen vieren. Vorig jaar, toen we 1 jaar hadden, zat ik in Griekenland. Nu zit hij in Nieuw-Zeeland. Wat zal het volgend jaar worden? Ik hoop dat we dan gewoon samen zijn :).

1 comment:

Ri said...

Jammer dat jullie nou al 2 jaar niet samen zijn om het te vieren.... Hopelijk inderdaad volgend jaar beter, dan kunnen jullie het van 3 jaar tegelijk vieren en dan moeten jullie het maar gelijk goed doen ;) Samen in het buitenland ofzo.. hahah

groetjes Rianne W