Sunday, October 19, 2008

Het leven is een feest

Op het moment gaat het goed. Mijn stage is leuk, mijn gezondheid is stabiel en ik hop van de ene sociale activiteit naar de andere. Neem nou afgelopen week. Maandag kwam er een vriend hier eten, dinsdag orkest, woensdag een positieve uitslag bij de dokter en 's avonds eten bij een vriend (een andere dan maandag). Dan donderdag heerlijk dansen bij Zouk, om dan vrijdag mijn eigen verjaardagsfeestje te houden, samen met Tamara.

Dit jaar wilden we het weer eens samen vieren, want ergens in je achterhoofd blijft toch dat zinnetje zeuren: "Misschien is ze volgend jaar...". Uiteraard gaan we daar niet van uit, maar het is wel iets waar je rekening mee moet houden.
Ik moet zeggen dat het een erg geslaagd feestje was. Bijna iedereen die we uit hadden genodigd (dus die we er ook graag bij wilden hebben), was gekomen. Rond 5 uur kwamen de eerste mensen al, zij aten mee, en rond een uur of 1/2 (zoiets...) ging de laatste gast weg die niet bleef slapen. Een stukje langer dan gepland dus, maar het was gewoon gezellig, zullen we maar zeggen.

Vandaag vieren we het in Deventer voor familie, en woensdag ben ik dan ├ęcht jarig. Om vrijdag door te gaan naar een feestje van een vriendin, zaterdag/zondag studieweekend met het orkest en dan weer aan het werk op stage. Lang leve de vakantie!

2 comments:

.... said...

Goed om te lezen dat je geniet van het leven. Moet natuurlijk ook, maar soms is het gewoon niet... Alvast gefeliciteerd met je verjaardag. Maak er een mooie dag van. Ook al heb je het al lekker gevierd!
vroeg me eigenlijk af wat je speelt in het orkest...??

Groetjes,
Esther

Kim said...

Wat gezellig allemaal! Je hebt dus nu al een leuke verjaardag gehad ook al ben je woensdag pas jarig! Veel plezier ook vandaag!