Wednesday, October 15, 2008

De Euromast!

Afgelopen zondag was het zover. In navolging van Tamara wilde ik ook iets stoers doen, maar in plaats van abseilen ben ik wezen tokkelen. Het verschil: bij tokkelen ga je in 5 seconden van boven naar beneden. Snel dus, maar wel heel erg leuk :-D. Ik was bang dat als ik op het randje zou staan ik niet meer zou durven, maar dat viel heel erg mee. Het was eigenlijk heel makkelijk: je zakt door je knieen, en hup, daar ga je!
Dan het gevoel van vrijheid. Alleen in de lucht, alleen met je gedachten, heerlijk genietend van de (relatieve) vrijheid.
Voor mijn gevoel duurde het aan de ene kant heel lang en aan de andere kant veel te kort! Echt super, ik zou het zo nog een keer willen doen! (*Hint*ik ben binnenkort jarig*hint*)

Uiteraard zijn er ook foto's gemaakt, waarvan ik er 3 heb besteld. Nu kon ik ze thuis uitzoeken, maar daar heb ik een probleem! Er zijn namelijk een stuk of 8 foto's gemaakt, en ik weet niet welke ik moet kiezen.

Wil je weten over welke foto's ik het heb? Ga dan naar http://www.abseilen.nl/ / foto's / tokkelen zondag 12 oktober 2008 / pagina 51 en vertel me welke foto's ik volgens jou moet bestellen!

2 comments:

Laura said...

Leuk om te zien zeg! Mij lijkt het echt ontzettend eng, ik zou zoiets nooit doen, haha.. Maarja, met mijn hoogtevrees..... Hihi.

Als ik jou was, zou ik bestellen:
tokkel_euromast_12-10-08_453.JPG
tokkel_euromast_12-10-08_457.JPG
tokkel_euromast_12-10-08_458.JPG

En waarom? Tsja, geen idee ;) Haha!

Liefs, Laura

Tamara M. said...

Haha ik heb precies dezelfde als Laura;) Die vind ik ook het leukst!

xxx Tamara