Wednesday, October 15, 2008

Blij

Met hangende schouders ging ik erin, met opgeheven hoofd kwam ik weer naar buiten. Vandaag moest ik weer richting het UMCU voor een controle na de kuur. Dit keer kwam het longfunctie apparaat weer om de hoek kijken. De laatste keer dat ik had geblazen was in februari, toen blies ik 64%, ofwel ongeveer 2 liter. Vervolgens ben ik naar Nieuw-Zeeland geweest, heb een ciproxin-kuur gehad en nog een, werd ik opgenomen in het ziekenhuis, na die intraveneuze kuur weer een ciproxin kuur om af te sluiten met een ziekenhuisopname (in september...), die momenteel alweer gevolgd wordt door een ciproxin kuur.

Geen wonder dat ik het longfunctie blazen niet als erg positief zag. Ik was erg bang dat ik achteruit was gegaan, mede omdat ik toch het idee heb dat ik een stuk benauwder ben dan 3 jaar geleden. Niets bleek minder waar, want ook vandaag blies ik een mooie ronde waarde van 2.01 liter. Dit betekent dat ik nog steeds op mijn niveau van 63% zit, en dit dus al voor meer dan 3 jaar.

Zijn die kuren toch niet voor niks geweest. Reden tot blijdschap :D!

3 comments:

Jannie said...

Jeeej gefeliciteerd!! Goed nieuws! Maar wat blaas jij trouwens weinig longfucnties zeg! Nou ja zal ook wel positief zijn haha! ;)

blacktortie said...

Goed meis!! Maarre wij krijgen 't niet alleen maar benauwd van de pseu en de staph hoor, ook luchtvervuiling , allergietjes weersomslag zelfs stress maken ons benauwd omdat we zo gevoelig zijn. je moet er es op letten welke omstandigheden bij jou 'n rol spelen en er dan met je arts over praten. Groetjes,Sandra

Kim said...

Jeejh goeie! Nou maar hopen dat hij over 3 jaar nog zo is! Of beter, dat mag ook ;)