Monday, December 17, 2007

Voorburg & Overschie

Wat hebben die twee steden nou met elkaar te maken? Nou, helemaal niks, op het feit na dat mijn orkest (zie "Een vleugje inspiratie") daar afgelopen vrijdag (Voorburg) en zaterdag (Overschie) een concert heeft gegeven, samen met een koor en een balletgroepje. Wat zijn die kinderen (van het balletgroepje) toch ongelooflijk schattig! En wat zongen de solozangers ongelooflijk mooi! Een van de zangers had ik natuurlijk al wel eerder gehoord, maar de andere twee niet. Ook het balletgroepje had ik nog niet zien dansen, want tijdens de repetities gebeurde dat achter ons. Tijdens het concert dansten ze echt voor ons. Heel lief, ik vergat soms zowaar te spelen.

Het concert ging verder wel goed. Naar mijn mening was het een geslaagd concert, met goede stukken en wat mindere, maar ja... De zaal zat beide keren trouwens behoorlijk vol. In vegelijking met de concerten die we afgelopen jaren gegeven hebben waar ik bij was, was dit geloof ik de 'volste' keer. Dan heb je tenminste ook het gevoel dat je ergens voor speelt.

Na het 2e concert zijn we met het halve orkest nog bij een Grieks restaurant gaan eten. Was ook erg gezellig en ik heb weer met mensen kunnen praten die ik nog niet (veel) gesproken had, altijd leuk. Het eten zelf vond ik wel wat minder, dat heb ik beter gehad! (1 keer raden waar...)

Dat het geven, organiseren, extra repeteren van zulke concerten veel energie vergt heb ik helaas ook gemerkt. Ik ben echt bijna aan het instorten, slaap de helft van de tijd en voel me de andere helft van de tijd brak en moe. Ook is mijn linkerlong(vlies) gisteravond zeer gaan doen en vandaag mijn rechter... Allemaal niet goed dus, ik vraag geloof ik weer eens te veel van mezelf. Donderdag moet ik voor controle (diabetoloog) naar het ziekenhuis, als het dan nog niet over is bel ik mijn longarts ook maar even, om te kijken of ik ff langs de EHBO kan om wat dingetjes te checken.

En nu ... ga ik een heerlijke Italiaanse overschotel klaarmaken. Mjamjam

1 comment:

Anonymous said...

Judith, wat leuk dat je concerten zo goed zijn gegaan. Ik moest toevallig zelf ook optreden met mijn bandje afgelopen zaterdag, alhoewel dat maar 3 nummers waren. Ik hoop wel dat je je weer snel beter zult voelen. Dat moe zijn herken ik ook wel, en ik ben dan ook blij met het vooruitzicht van de kerstvakantie. Heb jij ook echt 2 weken vakantie zodat je daar hopelijk wat kunt herstellen? Super trouwens dat je de reis naar Gerben geboekt hebt, dat lijkt me ook een fantastisch vooruitzicht. Houd je goed, groetjes, John.