Thursday, November 08, 2007

Vertrek Gerben

Vandaag heb ik Gerben weggebracht naar het vliegveld. Voor degenen die even niet op hebben gelet: Gerben is vandaag voor een jaar naar Nieuw-Zeeland vertrokken. Ja, een jaar ja. En nee dat vind ik niet leuk.

Na veel tranen en doei en kusjes zijn Gerben en zijn vader (die 4 weken met hem mee gaat) door de douane gegaan. Tamara had besloten dat ze hem mee ging uitzwaaien en mij de rest van de dag lief gezelschap kon houden. Mijn moeder was ook mee, maar die moest helaas alweer wat eerder terug ivm werk. Agnes (moeder v. G.), Anouck (zus v. G.), Tamara en ik zijn toen nog even naar het panorama platform gegaan, om de vliegtuigen van bovenaf te bekijken. Het zou alleen nog een tijdje duren voor ze zouden wegvliegen, en het was heeel koud en we vonden hun gate niet, dus zijn we maar weer naar binnen gegaan. Agnes en Anouck zijn toen met de trein weer vertrokken (13:00), onze trein was net vertrokken, dus wilden we 'm 'n half uurtje later nemen. Komen we daar aan om kwart over 1, schijnt er een wissel-storing te zijn tussen ? Geen idee, maar onze trein kon dus niet vertrekken, de eerstvolgende naar Leiden vertrok pas om 14:03. Toen gingen Tamara en ik maar even kijken of ze al weggevlogen waren, maar dat was nog niet zo, dus gingen we weer naar het panorama platform, de kou trotseren ;). We hadden eindelijk de gate gevonden van waar ze zouden vertrekken, maar laat dat nou net de ENIGE gate zijn (samen met A en B) waar je niet kan komen... Gelukkig zagen we hun vliegtuig op een gegeven moment langsrijden (althans, we DENKEN dat het hun vliegtuig was, omdat er Cathay Pacific op stond.) En de man naast ons zei dattie naar Azie vloog. MAAR, na het hele platform achter hun aan gehobbeld te zijn (ze gingen een stuk harder dan wij), verdween ie achter het gebouw, om DAAR op te stijgen!!! Najaaaaa... Dus. :(. Maar we hebben hun iig wel zien vertrekken.

Toen wilden we de trein halen, maar we waren koud en gingen wat drinken, hopend dat de trein om :21 en :51 wel weer zou rijden. Tot tien over 3 daar gezeten en geprobeerd in de H&M rond te crossen met de rolstoel, maar dat lukte niet. Er stonden allemaal accessoires in de weg. Wat heb je daar nou aan...

Anyway, uiteindelijk bleek de trein nog STEEDS niet te rijden naar Moerwijk, maar naar Centraal en HS. Die uiteraard 5 minuten eerder vertrok, dus misten we die ook... Uiteindelijk hebben we die van :33 naar Centraal gepakt om daar even een tripje naar de AH te maken voor het avondeten en precies op tijd terug te zijn voor de stoptrein naar Moerwijk!!! Heheh, eindelijk thuis. NOT. De lift op Moerwijk was stuk, dus moesten we de rolstoel samen naar beneden sjouwen, want tja, op Moerwijk kennen ze geen conducteurs ofzo. Wat als je daar nou in je eentje heen gaat?

Maar nu zijn we dan veilig thuis, en de 1e middag ben ik iig doorgekomen ;)

3 comments:

Irèneke's wereld said...

Nog maar 364 te gaan... ;-)

Ik kan me niet indenken dat er geen plannen bestaan waarin jij Gerben op gaat zoeken Judith...

Irèneke's wereld said...

Oh nee, 2008 wordt ook nog eens schrikkelen, toch?
Arme jij... ;-)

Fred said...

Hoi Judith,

Gelukkig is er internet? Of zit Gerben in de Rimboe?

Sterkte hoor en tot horen

Fred