Saturday, December 23, 2006

The name is...

Eindelijk heb ik de film dan ook gezien. Niet samen met Gerben, dit had de film al gezien, maar ik weer een keer met Jonas naar de film geweest. Komen we daar om half 9, in de veronderstelling dat de film begint, schijnt hij pas om kwart over 9 te beginnen. Hm, foutje in het schema zullen we maar zeggen. (Ik had de tijden gecontroleerd en dinsdag stond ie toch echt nog op half 9....)
Eerst maar een kopje koffie dan. Op zoek naar een terrasje kwamen we eerst bij cafe Dudok uit, waarvan ik dacht dat die rookvrij was, maar dat was slechts een zeer beperkt gedeelte, wat (uiteraard ;) ) helemaal vol zat. Toen besloten we naar de V&D te gaan, want daar is het iig rookvrij. Komen we daar aan, schijnen ze geen warme dranken meer te hebben/serveren (het was pas kwart voor 9). Maar wij wilden toch echt koffie hebben, dus uiteindelijk zijn we in de Passage beland, alwaar we genoten hebben van een heerlijk kopje koffie (met slagroom in mijn geval natuurlijk).
Om tien over 9 besloten we dat het wel tijd was om richting de bios te vertrekken, en toen we de zaal in liepen was het al behoorlijk druk. Overal zaten wel lege stoeltjes tussen mensen. Waarom wil niemand toch ooit naast elkaar zitten? Even de menigte scannen en jawel: in het midden, 5 rijen van boven waren nog 2 stoelen leeg. Dus wij hebben ons door de massa gewurmd, en gezellig de ruimte tussen 2 jongens opgevuld, waardoor we uiteindelijk echt prima plekken hadden!!

Ohja, de film zelf. Die vond ik ook echt geweldig :D! Veel beter dan de vorige 2 die uit zijn gekomen, en misschien ook wel beter dan de rest die ik heb gezien (al zegt dat natuurlijk helemaal niks, want dat zijn er misschien in totaal 3? 4?). Ik vond het echt een goed verhaal, goeie actie scenes, maar wel een beetje veel moord.
Tijdens de film ben ik tot de conclusie gekomen dat ik mijn eigen James Bond heb ;). Ik vind/vond Gerben namelijk wel wat gelijkenissen vertonen met de nieuwe James Bond. Blond haar, blauwe ogen, gespierd, zelfde vorm van het gezicht, zelfde charmes, soms een paar gezichts uitdrukkingen die me heel bekend voorkwamen.

En natuurlijk doet Gerben ook aan parkour (de actiescene op de hijskraan ed, richting de Ambassade)


Ik kwam dus een stuk gelukkiger uit de bioscoop dan de avond daarvoor. Donderdag was ik namelijk ook al naar de bios geweest (af en toe heb je zo van die uitspattingen). Samen met Gerben naar de film Borat. Ik vond de film wel oke, niet echt super grappig, maar ook niet ''niet waard om te kijken'', zoals sommige mensen zeggen. Ik had er ook eigenlijk al teveel van gehoord om nog echt verassingen in te laten zitten. En sommige dingen vond ik er eigenlijk niet in horen zitten, te spottend.

Om een lang verhaal kort te maken: Ik ga nu nog wat voor school werken, en daarna de trein richting Deventer nemen. Vanavond komt Gerben dan en maandag gaan we vanuit Deventer met Gerben naar Schiermonnikoog, waar ik tot vrijdag blijf. Ik heb er zin in :) !

HELE FIJNE KERSTDAGEN EN ALVAST EEN GELUKKIG NIEUWJAAR!!!


Liefs, Judith

2 comments:

freaky_veertje said...

Vrolijk kerstmis!!!!!!!! Geniet van de feestdagen!
-xXx-
Veerle

saar said...

heey judith, ook een heel gelukkig nieuwjaar voor jou! Hopen dat het dus gewoon een prachtig jaar wordt :D liefs saar!