Tuesday, October 24, 2006

Verjaardag

Afgelopen zondag was ik dan eindelijk tiener-af. Ik werd 20! Het was een hele leuke dag, met visite en veel leuke kadootjes :). Gerben was er natuurlijk ook bij, en van hem heb ik 2 kaartjes gekregen voor Cats. Hier gaan we 17 december heen in het World Forum Convention Centre. Ik ben daar al een paar keer langs gefietst, ben wel benieuwd hoe het er van binnen uit ziet.
Verder heb ik van mijn ouders een blender gekregen, waar je ook ijs in kan 'crushen', en dus heerlijke smoothies in kan maken (oa). Verder heb ik nog geld gekregen van hun, en van mijn oudere zus, Myriam + vriend, wat ik kan gebruiken voor mijn future camera. Van Tamara en haar vriend heb ik 'De Weduwnaar' van Kluun gekregen. Maandag had ik dit boek al uit, en ik moet zeggen, ik vond hem beter dan de 1e. De schrijfstijl is natuurlijk hetzelfde gebleven, maar ik denk dat ik dit boek beter vind, omdat ik nog niet bevooroordeeld ben, zoals bij het vorige boek. Toen had ik zo vaak gehoord 'Oh het is zo goed, etc', dat het me uiteindelijk tegenviel toen ik het las.
Verder heb ik van mijn zusje Suzanne een siliconen roze deegroller gekregen. Heel erg mooi :D (roze rules) en het deeg blijft er niet aan plakken. Dat is tenminste de bedoeling, ik heb het nog niet uit kunnen proberen, want ik heb geen oven hier, dus kan ik niks bakken.
En verder heb ik nog van de visite die smiddags kwam, boekenbonnen en geld gekregen, dus ik ga zo maar eens naar de boekenwinkel. Of niet, aangezien ik eigenlijk moet leren...

Dit was een korte update van mijn verjaardag. Verder is mijn leven niet zo heel boeiend (blijkbaar). Wel heb ik al heel lang met Gerben, en gaat het ontzettend goed, en is school heel erg druk geweest. Over 2 weken heb ik weer tentamens, waar ik zo maar eens ga voor beginnen te leren.

Verder vieren mijn ouders dit weekend hun 25-jarig huwelijksfeest. Dit gaat uiteraard ook heel leuk en gezellig worden!!

2 comments:

freaky_veertje said...

Hey!!!
Beetje laat, maar toch nog: GELUKKIGE VERJAARDAG!!!!
Twintiger... mooi hè! Geniet ervan!
Wat een kado's allemaal! Naar die roze deegroller ben ik wel benieuwd, heb je geen foto van ofzo? :)
En nu maar leren hè! Succes met die tentamens!
groetjes, Veerle

Anonymous said...

Ook via deze weg nogmaals gefeliciteerd met je verjaardag! En je leven vind ik iig nog best interessant hoor ;-). Dikke kus, John.