Wednesday, January 18, 2006

Uit!

Jeej, en daar was ik weer, weer lekker thuis, op mn eigen computertje (MET internet) en antibiotica (dus ook thuiszorg). Die vrouw in het UMC had de thuiszorg niet eens geregeld: "Ja, de meesten doen het allemaal zelf". Ja ik deed dat ook wel....toen ik nog bij mijn ouders woonde, nu wil ik toch iig de 1e par keer ff de thuiszorg erbij. Ook omdat het nieuwe apparaatjes en zo zijn....
Duuusss, dat is allemaal weer lekker geregeld. En oh! Die keren dat Tamara en door elkaar worden gehaald :S. GEK wordt ik ervan!!. Ik kan het op 10 handen tellen (hoop ik....)
Echt belachelijk. Nou kan ik weer ergens achteraan bellen, omdat die doos in het UMC Tamara's naam! heeft opgeschreven. Ik denk dat ik mijn belminuten maar ga declareren ofzo, ergens... (tips?)
Nou, verder heb ik niet echt veel te vertellen. In het ziekenhuis beleef je namelijk niet echt veel met dat segregatiebeleid.
Liefs, Judith

4 comments:

Tamara M. said...

Ha Ha Ha...

Saar said...

haha sorry moet toch wel lachen met dat door de war halen van jou en je zussie :) Je zal maar een tweeling met cf zijn jah.. hihi.. maar ik hoop serieus wel heel erg dat je je lekkerder gaat voelen na deze weekjes, winterseizoen: welke cf-er geniet er nie van! Sterkte! kus saar

Pasquale said...

Nou ben blij dat het toch allemaal mee is gevallen!
Wel zwaar irritant dat je in de war werd gehaald met je zusje. Ik zou de kosten naar het UMC opsturen ;)

Suzanne said...

Uhhm judith, je kan het op 10 handen tellen? Sinds wanneer heb jij 4 paar extra handen?