Friday, December 23, 2005

Maagpijn

Hey allemaal :). Ik zit wel elke dage gezellig jullie blogs te lezen maar vergeet daarbij dat ik er zelf ook nog eentje heb, waar ik wel es af en toe op moet schrijven.
Maar afgelopen week is er eigenlijk ook niet zoveel gebeurd. Lekker donderdag en vrijdag vrij, alle vakken van die dagen naar de 1e drie dagen geschoven :S.
Maar daardoor kon ik woensdag wel weer eindelijk volleyballen en donderdagavond (gister) ben ik uitgeweest :D. Het was heel erg gezellig, een vriendin, Suzanne bleef bij mij logeren. Zij is ook vegetarier, dus dat was makkelijk. Daarna besloten we om 9 uur naar de ijsbaan te gaan, maar er was niemand, en aangezien die schaatsen klote zitten (ervaring...) hebben we besloten niet te gaan schaatsen. Maar we wisten wel dat een vriend van ons, Alex, in de buurt woonde, dus besloten we daar langs te wippen, want hij zou ook naar het feest van de Haagse Hogeschool gaan (XXL-ms party). Dus wij komen daar, zit er ook een ander meisje uit onze klas, dus heel gezellig televisie zitten kijken met zn vieren. Erg leuk :) En daaarna gingen we naar t Paard, en daar hebben we half 12 tot half 4 gedanst en geflirt enzo :P Ook erg leuk.

Alleen er was 1 vervelend dingetje, en daar wil ik ff wat CF-ers over vragen of zij dat ook hebben? Ik kreeg namelijk omstreeks 2 uur heel erge last van mijn maag (pijn) of in die streek iig, en ik werd daar ook benauwd door. Ik wist gewoon niet hoe ik moest zitten of staan, zo'n pijn deed het :S. Ik heb t wel vaker, maar dan meestal na het eten als ik teveel heb gegeten. Maar nu was het alweer zo'n 7/8 uur geleden. Herkent iemand dit? Reacties zouden fijn zijn...
Na tien minuten was het ook wel weer weggezakt, en daarna was het ook weer gezellig. Maar ik vond het toch wel even raar....

Nou, vanavond ga ik maar weer eens een leuek film kijken (mrs doubtfire ofzo) en dan vroeg en LANG slapen :P. Ohja en morgen naar de stad, kerstkleren kopen :D 2e gaatje in mn oren laten schieten en mn haar verven (met Tamara hoop ik..... nog niet gevraagd :P). En dan ben ik klaar voor kerst! :P

En dan wens ik nu iedereen heeele fijne feestdagen en ook alvast een gelukkig nieuwjaar, ook al hoop ik de meesten nog wel te spreken voor dat 2006 komt.

Liefs, Judith

3 comments:

Tamara M. said...

Har verven is iig al bezig;) Enne stadten word dan morgen:P maar dat wordt wel leuk (ik ga jou in heeeele leuke kleren hijsen:D)

-x-

Bob said...

Sorry Judith, ik herken het niet echt. Had je misschien te weinig Creon genomen?

XXX Bob.

PS: Je haar is aardig gelukt zie ik op foto hierboven:)

Mars said...

Haa Judith!

Een beetje een late reactie, maar aangezien ik een wildle nacht heb, laat ik toch nog even wat achter;-) Dat van die pijn in m'n maag herken ik zeker wel. Ik heb dat heel vaak. Ik heb volgens mij een heel gevoelige maag. Ik dacht even; galstenen??? Haha. Maar je zei dat het maar 10 minuten duurde, dus zou wel erg kort zijn. Maar ik heb dat idd ook wel eens. Ik weet eigenlijk niet hoe dat komt, had je misschien alcohol gedronken? Daardoor krijg ik het soms ook heeel heftig. En inderdaad, dan duurt het ongeveer 10 minuten.
Nou, Succes ermee;-)
Ennehm..moet je nou misschien opgenomen worden, las ik dat nou goed??? (op andere site)

Kus, Mars