Wednesday, September 28, 2005

Auw

JA, dat is helaas de eerste gedachte die (al sinds n uur) in mij opkomt. Wat heb ik namelijk gedaan: gevolleybald, van 8 tot 10 sinds 4 maanden ofzo weer. Nou dat heb ik gemerkt hoor, na n kwartier wilden mijn spieren eigenlijk niet meer, maar ja, ik vond het zonde om al te stoppen, dus ik ben wel doorgegaan. Ik weet alleen niet meer hoe ik morgen naar school kom... Ik vind het wel raar, want de vorige keer dat ik weer ging volleyballen (in Amerika) kreeg ik ook niet zo erge spierpijn, terwijl ik toen toch 9 maanden dat niet had gedaan. Zou Wietse dan toch gelijk hebben.... (dat Cf-ers sneller spierkracht verliezen als het slechter met ze gaat...) Ach ja, het komt wel goed, gewoon een teken dat ik lui ben geweest :).
En dan nu over vandaag: Ik heb heel netjes de keuken schoongemaakt, alles blinkt weer :) Enne, ik ben naar de dokter geweest, want er zat nog een hechting in mij, van de pac-operatie, en dat was eigenlijk zelfoplossend, maar deze wilde dus maar niet weggaan, en hij ging nu toch wel irriteren. Dus is hij eruit gehaald vanmiddag door de huisarts. Mijn nieuwe. Die ik dus ook gelijk voor het eerst zag. Waarvan ik niet weet of hij nou Japanner, Koreaan of Chinees is of iets in die richting (misschien wel een mix). En die wel aardig maar erg zakelijk is. Dus weet wat hij doet.
En verder heb ik ook nog heel goed huiswerk zitten maken, alleen bij Duits kom ik er niet uit. Dat is een schrijfopdracht, en moet je reageren op een stelling naar aanleiding van een tekst. En dan moet je ook redenen uit die tekst halen om te kunnen reageren op die stelling. Ofzo. En allemaal in het Duits natuurlijk. Ik weet wel wat ik wil zeggen, maar niet in het Duits en ik kan het al helemaal niet opschrijven. Ik heb af en toe een beetje moeite met het ordenen van mijn hersenen.
En nu ben ik klaar met sprayen, dus deze blog is af :)
Liefs, Judith

2 comments:

Irèneke's wereld said...

Yes, wéér een site om de spraytijd door te komen. Hopelijk update jij vaker dan je zuslief... ;-)
Dag dubbele collega, liefs Irène

Tamara M. said...

SORRY!:O Iréne schaam je dan heb je al veels te lang niet op mijn blogje gekeken! Btw Juud, het ordenen van je hersenen is idd moeilijk, je bent immers een tweelingzus van mij;)

liefs moi