Monday, October 26, 2009

Super!

Superveel kaarten, supergezellig bezoek, superleuke kadootjes en natuurlijk een superlieve vriend. Deze ingredienten hebben mij dit jaar een verjaardag om nooit te vergeten bezorgd. Wat ik allemaal gekregen heb:
  • Een snorkelset (of iets anders voor gebruik op Gran Canaria naar keuze) van Ricardo
  • Een prachtig messenset voor in de keuken van mijn ouders, Myriam&Harry. Nu kan ik nóg lekkerder gaan koken ;)
  • Een heerlijk geurtje van Esprit van Tamara&Rick en Suzanne&Jelco
  • En natuurlijk de meest gekke/leuke dingen van mijn vrienden, zoals (heelveel) bioscoopbonnen, een ronddraaiend fotolijstje, een boek, (heelveel) chocola, een schilderij en een USB-stofzuigertje.
Daarnaast was het natuurlijk gewoon geweldig dat ik ook mijn 23e verjaardag met Tamara samen kon vieren, want wie had dat vorig jaar gedacht? Op naar de 24 zou ik zeggen (dus laat die longen maar komen)!

Daarnaast hadden mijn ouders bedacht dat het wel leuk zou zijn om zowel Tamara als mij onder een stortvloed van kaarten te bedelven. Om vrienden en familie up-to-date te houden over de situatie van Tamara sturen ze regelmatig een mailtje rond naar vrienden en familie, die het vervolgens ook weer doorsturen naar geïnteresseerden van hun kant.

Dus ook vorige week zondag pakten mijn ouders hun adresboek erbij en stuurden een mailtje rond met het volgende bericht:

Hoi allemaal,

Zoals de meesten van jullie wel weten, worden Tamara en Judith aanstaande donderdag 23 jaar.
Het zal geen groots feest worden, maar toch is het een dag om even bij stil te staan.
Wij vieren met hen in gezinsverband (met aanhang) hun verjaardagen in het ziekenhuis.
Tamara wil zelf pas een feestje geven als alles achter de rug is en ze weer genezen en gezond thuis is.
Judith viert haar verjaardag in het weekend in zeer bescheiden kring met een paar vrienden in Den Haag.
Wij hebben het volgende bedacht:
Het zou leuk zijn als ze aanstaande donderdag allebei worden bedolven onder een kaarten-tsunami.
Via andere kanalen (bijvoorbeeld onze kerk) zijn al veel mensen gemobiliseerd om kaarten te sturen.
Het zou ontzettend mooi zijn als jullie ook allemaal een kaartje willen sturen, zodat zij allebei zich deze bijzondere verjaardag nog lang zullen herinneren.
Geef het berichtje ook door aan anderen, ook al kennen zij Tamara en Judith niet goed; dan wordt de stortvloed alleen nog maar groter.
NB. Zelf weten ze niet van dit idee, en dat moet dus ook nog even zo blijven.
De adressen, waarschijnlijk ten overvloede:

Tamara

(Adres)

Judith

(Adres)

Lieve groeten,

Hans en Ineke

En ik kan jullie zeggen: ik werd inderdaad bedolven! In totaal zijn er bij mij 124 kaarten binnengekomen. Op donderdag stroomden de kaarten letterlijk mijn postvakje uit. Heel erg leuk, dus bij deze iedereen: bedankt!

Om jullie een indruk gegeven van mijn kaartenverzameling (ik denk dat ik maar een nieuwe hobby ga beginnen...) heb ik het volgende filmpje gemaakt. Let niet op mijn hijgende ademhaling (het gaat even/nog steeds niet zo lekker) en het beeld is ook niet je-van-het, maar dat ligt aan mijn camera. Ideetje voor mijn verlanglijstje volgend jaar....?


En: hangt jouw kaart erbij?

4 comments:

Laura said...

Toch jammer dat ik dat mailtje niet gekregen heb, want ik had je adres dus niet :o Maar goed, 124 is toch echt wel een heleboel! Echt heel erg leuk!
Fijn ook dat je een fijne verjaardag gehad hebt! Hopelijk kunnen jullie volgend jaar samen een heel groot feest geven op jullie 24e verjaardag!
Liefs, Laura

Kim said...

En hoeveel dubbele??

Anonymous said...

Leuk zo'n slinger door je huis.
Lekker koken m.b.v allerlei messen kan ook wel wat moois opleveren maar helaas kun je door je kaartenslinger nu niet meer in je keukenkastjes komen...:P
Hebben jullie vanavond überhaupt nog wel gegeten?

liefs,
Ineke

Yehudith said...

@ Laura: Ach, ik weet dat je aan me dacht, haha ;)

@ Kim: geen enkele dubbel en maar 1 driedubbel. Knap heh :)

@ Ineke: We hebben heerlijk gegeten :), namelijk nasi. De touwtjes zijn uiteraard doorgeknipt daar waar de kastjes open moeten. Maar dat heb ik heel kunstig zo geplakt dat je dat niet ziet als ze dicht zijn ;)