Sunday, October 21, 2007

Tijd

Tijd om weer wat te schrijven. Tijd tekort gehad door school. Vrije tijd. Tijd om feest te vieren

Het is een drukke periode geweest afgelopen weken, mijn blog is er helemaal bij in geschoten.
Afgelopen weken had ik een stuk of wat projecten waarvoor ik EIGENLIJK 74 uur per week in zou moeten steken (uhuh, geloof je het zelf, die tijd hebben gezonde mensen niet eens), maar dat zou gekkenwerk zijn. Ik loop nog steeds op schema, op Duits na. Gelukkig heb ik komende weken vrij (herfstvakantie, tentamenweek zonder tentamens, self-study week), dus ik kan weer wat bij gaan slapen en wat bijwerken.
Maar als allerleukste begin van mijn komende vrije tijd is natuurlijk mijn verjaardag, die officieel over 2 uur begin.

!!!21!!!

Ik vind het een leeftijd om trots op te zijn en niet zonder aandacht voorbij te laten gaan. Want ook al mag je in Nederland eigenlijk niks extra's, behalve het rijden op een zware motor, het blijft een leeftijd waarop je volgens veel mensen 'pas echt volwassen wordt'. Het zal wel.
Elk jaar erbij is er natuurlijk een wat gevierd moet worden, maar ook een feestje is altijd wel op zijn plaats. Komende vrijdag heb ik vrienden uitgenodigd, en komende zondag ben ik in Deventer te vinden, waar ik samen met Tamara familie en gezamenlijke vrienden heb uitgenodigd. Daar moet je natuurlijk ook elk jaar weer over denken: vieren we het samen, en zo ja waar, met wie, wanneer, etc. Gelukkig lukt het nog steeds.

Verder is de verjaardag van mijn moeder ook nog uitgebreid gevierd. Zij is 2 weken geleden 50 geworden, en daarom hebben we met zijn 9en in 2 huisjes in een park gezeten dat weekend. Zondag was alle familie en vrienden uitgenodigd. Het was een heel gezellig weekend!

Dan is het nu tijd om te gaan slapen! Des t eerder is het 22 oktober... :-) En natuurlijk ook omdat ik harstikke moe ben.

No comments: